Om mig

Se den här bloggen som ett pedagogiskt vapen där jag genom information ska frälsa människan från ondo. Med hjälp av sarkasmens piska kan jag driva ut ej önskvärda åsikter ur mindre vetande. Eftersom jag alltid står för facit kan ni räkna med att få era åsikter, er tro och era värderingar sågade vid fotknölarna.

Det är främst två anledningar till att jag började blogga. Två egenskaper i min personlighet som är svåra att dölja. Självgodhet och en svårighet att hålla mina åsikter för mig själv. Min självgodhet tar sig uttryck i att jag alltid tycker att mina åsikter är bättre än andras. Min smak gällande litteratur och film är förfinad till perfektion. Jag anser mig tillhöra någon sorts kulturell elit där jag ensam tillhör toppen och resten är pöbeln.

Dock har jag några positiva egenskaper också. Ibland lyckas jag skriva ihop något intelligent och underhållande.

Under 2007 bloggade jag på gubbgrinig.blogg.se/ men tappade efter ett tag inspirationen. Jag har flyttat över en del av mina inlägg från den tiden till denna blogg. Denna gång ska jag försöka hålla igång och blogga regelbundet.

Vill ni prata av er, skälla ut mig eller skicka hotbrev kan ni göra det på daniel@gubbgrinig.se eller lämna en kommentar till något inlägg.